• workshop duet texel oerol festival dans ericka voortman kunsthuys vakantie eiland liefde film fotografie exposities vriendinnen theeceremonie familie teambuilding hendrikje

Duetten zijn magnifiek als een startpunt voor een grote groep om samen tot dans te komen en zo uiteindelijk, als een zwerm vogels synchroon, door de ruimte te bewegen. Met een continue wisseling van richting, dus van leiders en volgers. In dit opzicht een perfecte vorm om thema’s als leiderschap, loyaliteit&kritiek ontvangen&geven aan de kaak te stellen. Het woord dans zou je ook kunnen vervangen voor bewegen. Want in teambuilding ligt het accent natuurlijk op de samenwerking i.p.v. de uiterlijke vorm. Kernpunt in deze fysieke teambuilding is de non-verbale taal van de ‘leider’. Is deze dominant, arrogant, invoelend, luisterend, veroordelend, lui, ge├»nteresseerd, hyper. Big Duet is een grote uitdaging voor managers. Durft u?! Teambuilding kan desgewenst ingezet worden als een ontspannen bijeenkomst, of juist een serieuze aangelegenheid zijn om het functioneren van uw team onder de loep te nemen. Tot nu toe hebben diverse gezelschappen om evenzoveel diverse redenen gebruikt gemaakt van BIG DUET als non-verbale vorm van communicatie, zoals ‘n rugby club, een professioneel koor, scholen gemeenschappen en gemeente besturen.

Prijs indicatie: 10 euro/uur p.p. voor een groepsgrootte vanaf 15 personen. excl. eventuele reiskosten. Big Duet op het eiland Texel is natuurlijk fantastisch [denk aan het strand!] maar ik reis net zo makkelijk naar uw werkadres. Inlichtingen: 06-13614046 of mail voor een offerte op maat. Voor scholen geldt dat ze gebruik kunnen maken van de Cultuurkaart.