De danstheaterlessen starten vanaf dinsdag 13 september 2016. Info en aanmelden: 06-13614046.
Alle reguliere lessen worden gegeven in de zeer ruime studio van de KTF in het centrum van Den Burg. Ook voor gezelschappen en scholen een uitstekende locatie! Volop parkeer gelegenheid voor zowel fiets als auto.

Welke stijl krijg je als de docent niet alleen danser is maar ook theatermaker, filmer, schrijver en kunstenaar? Ik noem mijn studio daarom DANSLABORATORIUM. Waarin ruimte is voor het onderzoek, het avontuur. Het zoeken en vinden en uitwerken van je eigen stijl, authentiek, weerbarstig en eigenwijs.
Inzicht, focus, verdieping en reflectie zijn de 4 pijlers. Met altijd het sausje van die kostbare, onbetaalbare sprankeling.

Je kunt het een Gesammtkunstwerk noemen. De moderne dans van het Danslaboratorium. Immers niet alleen jouw lijf, jouw gemoed doet er toe, ook de omgeving, de mede mens, de ruimte, de tijd speelt een rol in deze bijzondere studio.

Dames 55+: Elke dinsdagochtend van 09.45-10.45 uur
MEIDEN: Elke dinsdagmiddag van 16.30-17.30 uur

LOCATIE: KTF gebouw in Den Burg

Zondag 11 sept.wordt het nieuwste dansfilmpje van de selectiegroep ‘RUNNING WITH WOLVES ‘vertoond in het KTF gebouw in Den Burg. Om 16.00 en 16.30 uur. Wees Welkom!